Врегульовуємо збитки у 147 країнах

russia

Офіси ЛЕББ в Україні,та Узбекистані дозволяють оперативно врегульовувати збитки по всій території країн СНД, Балтії та Кавказу. Використовуючи локальний досвід, ми досягаємо найкращих результатів з вигодою для наших замовників та їх клієнтів.

Завдяки співробітництву з найбільшими міжнародними аджастерськими мережами EGCS та CONTEXT ми готові організовувати професійний огляд, переговори та врегулювання збитків більш ніж у 140 країнах по всьому світу.


Компанія ТОВ “ЛЕББ” в Україні зареєстрована у лютому 2013 року.

Маючи значний досвід врегулювання великих майнових збитків, збитків у промисловості, будівництві та інших галузях, збитків, пов’язаних з перервою у комерційній діяльності, ми здійснюємо свою діяльність в Україні.

Керівником офісу призначений Онищенко Сергій Миколайович, який 7 років займався ризик-менеджментом в банківському секторі та пройшов спеціалізоване стажування в московському офісі компанії.

…детальніше про офіс ЛЕББ у м. Києві

Офіс компанії в Узбекистані відкритий у серпні 2013 року.

В статуті Товариства задекларована місія, з якою компанія виходить на ринок Узбекистану – розвиток страхового ринку Республіки Узбекистан, його інфраструктури, шляхом становлення і розвитку інститутів аджастера та страхового сюрвейєра.

Керівником офісу в Ташкенті призначений Салімов Тимур Рустамович, який має значний досвід у сфері врегулювання збитків.

…детальніше про офіс ЛЕББ у м. Ташкенті

egcsEGCS (Erget Global Claims Services) – міжнародна мережа сюрвейєрів та лосс-аджастерів, заснована у Франції у 1986 році. EGCS об’єднує місцевих експертів більш ніж у 80 країнах, забезпечуючи загальну ефективну координацію та якість послуг. Мережа EGCS найактивніше розвивається в таких регіонах, як Китай, Тихоокеанський регіон та Близький Схід, Африка, Південна Америка, надаючи кваліфіковані послуги у різних сферах, включаючи вантажі, відповідальність виробника, промисловість, БМР, енергетика, авіація та космос.

Ми –  ексклюзивні представники міжнародної мережі Erget Group в Україні, а також в наступних країнах:

  • Росія
  • Білорусь
  • Країни Балтії
  • Узбекистан
  • Казахстан
  • Таджикистан
  • Туркменістан
  • Киргизстан

 

contextСontext – аджастерська компанія, яка спеціалізується на врегулюванні збитків від перерви у виробництві, поломок машин та обладнання, збитків при проведенні будівельно-монтажних робіт, а також збитків при страхуванні відповідальності. Компанія була заснована у 2009 році в Нідерландах.

Мережа Context International об’єднує місцевих спеціалістів з більш ніж 80 країн по всьому світу. Всі партнери, які входять до мережі, працюють у відповідності до найвищих професійних стандартів та дотримуються спільно прийнятих принципів.

В рамках мережі Context International компанія ЛЕББ відповідає за врегулювання збитків у 9 країнах СНД та Кавказу.

Learn how to integrate sustainable and eco-friendly home decor for a greener living at besttabletsforkids.org .