Будівельно-монтажні ризики

building

Наша компанія має значний досвід розслідування збитків у галузі будівельно-монтажних ризиків. Наші аджастери брали участь у розслідуванні та врегулюванні збитків на різних об’єктах: від індивідуального будівництва до масштабних інфраструктурних проєктів. Ми готові запропонувати наші послуги з врегулювання збитків з усіх видів страхування будівельно-монтажних ризиків: страхування робіт з проєктування, будівництва (CAR&EAR), страхування збитків від затримки вводу в експлуатацію об’єкту (ALOP), страхування відповідальності при проведенні будівельно-монтажних робіт.

В штаті нашої компанії є сюрвейєри, які мають великий досвід розслідування причин різних аварій та подій, а також спеціалісти, здатні професійно оцінити вартість відновлення застрахованого проєкту. Наші аджастери стануть для Вас джерелом об’єктивної та достовірної інформації про збиток, необхідної для прийняття обґрунтованих та зважених рішень. За необхідності проведення технічної експертизи та поглибленого аналізу ми залучаємо провідні експертні організації, з якими ми маємо позитивний досвід співробітництва.

Ми готові запропонувати будь-який формат співробітництва, що підходить для врегулювання конкретного збитку: від консультації з конкретного аспекту до повного контролю за відновленням об’єкту та врегулюванням збитку.